JOLIE

 jolie

 

Met Jolie (geboren 28-02-2012) begon de Chihuahuakoorts. Het eerste hondje waar we al 2 nestjes van hebben gehad.

Jolie is een zandkleurig teefje met een witte vlek op haar kop. Haar karakter is uitmuntend goed. Een ondernemend hondje met grote zorgzame trekken.

De pups die uit haar nest kwamen zijn allemaal nakomelingen geweest van de diverse reutjes uit de chihuahuakennel Sissyspalace uit Zoetermeer. Jolie was en is een voorbeeldige zorgzame moeder en is gek op knuffelen en geborgenheid.

 

 

SENNA

 senna

Senna (geboren 08-06-2013) is de dochter van Sissy van Sissyspalace uit Zoetermeer. Senna is een kortharig zwart wit teefje.

Senna heeft een vreselijk lief karakter en heeft alle kenmerken die een goede chihuahua teef moet hebben. Senna heeft al diverse pups gekregen en iedere pup is net zo lief en knufferig als de moeder. Een zacht hondje dat hele avonden heerlijk op schoot kan liggen.

 

 

 

 Bailey

 bailey

Bailey (geboren 20-10-2014) is een dochter van Jolie. Haar vader komt uit de Zoetermeerse kennel Sissyspalace.

Bailey is donkerzandkleurig en is langharig. Bailey is echt een ondeugd en is constant op ontdekkingstocht uit. Het karakter van haar is uitermate leuk. Een opgeruimd, vriendelijk en zachtaardig hondje, wat graag van knuffelen houdt.